Svinemørbrad i baconsvøb
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Lotte Indsendt : |
|
|
Kryder mørbraden godt hele vejen rundt med krydderierne og vikel baconskiverne hele vejen om den.
Baconen skal dække hele mørbraden, så kun lidt af enderne kan ses.
Steg den i et ildfast fad i 30 min. i en varmluftovn ved 200 gr.
Lad den trække, tildækket med staniol og et viskestykke.
Tips: Serveres i skiver med kartoffelbåde og Verdens bedste baconsauce og salat. Bør for mørhedens skyld spises samme dag. |
|
Opskriften er vist 37189 gange,
og udskrevet 1170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Gitte - 2012-04-21 17:25:02 Fantastisk god opskrift, som jeg efterhånden har lavet en del gange til gæster. Altid en succes!! Baconkogebogen.com - 2011-02-05 18:44:23 Man kan med fordel skære mørbraden halvt igennem og fylde dem med fx. pesto anja - 2005-01-01 01:01:01 anvend evt. basilikum og timian i en olie marinde og lad mørbraden trække i 24 timer, det smager også godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne