Verdens bedste baconsauce (Guldsaucen)
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
|
|
Baconen steges til den er lækker gylden, løg tilsættes, steges med til de er bløde.
Så hældes tomat og fløde ved, det gives et lille opkog i et par min. og smages til.
Man skal ikke spare på Kryderurterne og allroundmixen, da det er det der sætter pikken over iet.
"Fyldet" skal ikke sigtes fra.
Tips: Er fantastisk til alt kød: grillkød, kylling, oksesteg, kalvekød, alm. korteletter osv. Kan også bruges alene som pastasauce. Tilsæt evt. hakket oksekød og steg det med inden løg og resten tilsættes. Kan fryses. |
|
Opskriften er vist 21390 gange,
og udskrevet 536 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-08-16 11:48:38 Hvorfor skiller min guldsovs efter let jævning??? Har fulgt opskriften. Sonja Barrett - 2015-11-06 21:31:23 Har prøvet at klikke på punktet: Få indkøbslisten på din mobil/tablet. MEN når jeg åbner app'en FooDoo er den der ikke? Hvordan får jeg den? Mvh Sonja Baconkogebogen.com - 2011-02-05 18:46:17 Spændende opskrift, glæder mig til at prøve den Lotte - 2010-10-23 12:25:35 Luksusudgave, brug bacon som købes i et stykke og skæres i tern, giver mere smag og bliver knap så tørt. Saucen bliver endda bedre af at stå på køl til dagen efter. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne