Grillet kuller i savoykål
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : Red : |
|
|
Start med at tænde op i grillen. (retten kan også fint laves i ovnen)
Saften fra en halv citron blandes med olivenolie og dryppes over kullerfileterne. Kullerfileterne deles i 4 portioner og drysses med salt og peber. Portionerne lægges på hver sit savoykålblad. Læg 2 kviste dild og en citronskive ovenpå hvert portionsstykke. Savoykålbladet lukkes tæt sammen om fisken. Benyt evt. endnu et blad så indpakningen bliver helt tæt. Bladene holder på fiskens smag. Efter turen på grillen er bladene ikke egnet til spisning. Fiskepakkerne lægges på grillen i knap 20 min. Som tilbehør til fiskepakkerne serveres grøntsager, nye kartofler og evt. smørsauce. |
|
Opskriften er vist 12959 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne