Grillet kuller i savoykål

Grillet kuller i savoykål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kuller filet
1 citron
0.5 spsk.olivenolie
 dild
 salt
 peber
1 Savoykål
 
Opskrift:
Start med at tænde op i grillen. (retten kan også fint laves i ovnen)

Saften fra en halv citron blandes med olivenolie og dryppes over kullerfileterne. Kullerfileterne deles i 4 portioner og drysses med salt og peber. Portionerne lægges på hver sit savoykålblad. Læg 2 kviste dild og en citronskive ovenpå hvert portionsstykke. Savoykålbladet lukkes tæt sammen om fisken. Benyt evt. endnu et blad så indpakningen bliver helt tæt. Bladene holder på fiskens smag. Efter turen på grillen er bladene ikke egnet til spisning.

Fiskepakkerne lægges på grillen i knap 20 min.

Som tilbehør til fiskepakkerne serveres grøntsager, nye kartofler og evt. smørsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 12959 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu