Koteletter i fad 08
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Bette85 Indsendt : Red : |
|
|
Brun koteletterne på hver side, strø salt og peber på dem, når de er brunet ligges de i ildfast fad.
Svits løg, bacon og champignon. Løg, bacon, champignon, hakkede tomater og fløde varmes op i en gryde. Tilsæt hvidløg og krydderier (der skal mere edelsüss i end rosen paprika) Når saucen har kogt, hældes denne i fadet. Og den sættes i en forvarmet ovn (125 grader) i ca. en time. Tips: Serveres med ris og flûtes Der er rigelig til 4 pers! |
|
Opskriften er vist 29336 gange,
og udskrevet 1039 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (66 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2016-02-15 16:58:32 Easy at lave og en i top kvali ! tom - 2012-05-20 14:47:28 dejlig nem ret ,kan anbefales :) Birte - 2009-03-10 13:00:16 Meget lækker - den opskrift vil jeg helt sikkert bruge igen. Julie - 2007-10-29 18:24:06 Den tager lidt tid, men den er det værd Nanni - 2007-10-18 15:32:20 Den lyder lækker og nem - det skal prøves i aften :o) jette - 2005-01-01 01:01:01 lækker Louise - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig krydret ret, hvor der er nok til 6 personer. Maria - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig lækker opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne