Klejner 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : afgåetbager Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æg og kærnemælk piskes let sammen.
Margarinen smuldres i melet.
Citronen rives.
Alt blandes sammen, og æltes godt igennem. Rulles ud i 4-5 millimeters tykelse koges i fedt eller palmin med god varme i stegegryde. Tips: Palmin er ikke indregnet i næringsberegningen. |
|
Opskriften er vist 78166 gange,
og udskrevet 2838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-12-06 08:41:39 jeg synes de er super gode jeg havde ikke kærnemælk så brugte skyr med lidt vand og konc. citronsaft Marie-Hélène - 2011-12-07 19:45:07 Antoju har ret! meget haard selvom jeg ikke giver dem meget. Og svaer at arbejde med... Charlotte - 2011-12-03 15:01:04 Mums hvor smager de bare godt! Kan varmt anbefales.. Jens Merrald - 2010-12-19 16:04:20 I opskriften er der nvnt hjortesalt. Det kan man ikke få nogen steder. Men hjortetaksalt, det er nok det, der menes. bornholmeren - 2010-12-12 22:01:52 syntes det er nemmest at rulle ud og vride klejnerne, efter at dejen har ligget 1 time i køleskab. Naja (Stoholm) - 2010-12-12 20:10:01 Synes de er rigtig gode.. meeen.. smager ikke af voldsomt meget? har puttet skrælden fra en hel citron i, samt kardemomme.. men synes der mangler et eller andet :) Lisbjørn - 2010-11-27 18:20:07 Meget lækre, sprøde klejner. maria - 2010-11-26 15:21:29 Hvor meget kardemomme og citronskal skal der i ? Hedvig - 2010-02-07 16:01:21 En hel fantastisk klejne. Men at lave og smager vidunderligt. Har kun brugt kardemomme i mine og ingen citron. Har lige kogt min 2. portion. Ulrich i Kværndrup - 2009-12-30 19:47:49 Dette er opskriften!! Helt perfekte - flere har sagt, det er de bedste klejner, de nogensinde har smagt. De skal bages meget lyebrune!!, så vil de æteriske olier i citronen nemlig smage af mere, idet de ikke brænder af. Kog dem - nyd dem!! Niels - 2008-12-21 13:30:49 Hvor mange kommer der af denne her portion? MortenV - 2007-12-23 13:22:37 Hvor meget bagepulver er der brugt? 1 tsk? Mange lader dejen ligge en time, det kan vel ikke lade sig gøre når der er bagepulver i? Sös den norske siger - 2007-06-18 20:42:59 Julie jeg gir dig ret!! De er fatastiske! Jeg takker virkelig ham/ hende der har fundet på noget så herligt!!.... julie - 2005-01-01 01:01:01 og de bliver slet ikke hårde, kun lidt sprøde, så har du givet dem for meget julie - 2005-01-01 01:01:01 det her er de bedste klejner jeg har smagt. kan kun varmt anbefale dem antoju - 2005-01-01 01:01:01 dt bliver en meget hård klejne men ellers god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne