|
1 |
|
Savoykål, renset vægt1 Savoykål, renset vægt Et savoykål vejer ca 500 gram
|
600 |
gram |
Rødtungefilet uden skind600 gram Rødtungefilet uden skind
|
4 |
dl. |
Vand4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
dl. |
Hvidvin, tør1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Kartoffel- og advocadokompot:
|
8 |
|
Kartofler, skrællet vægt8 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
1 |
|
Avocado1 Avocado 1 avocado vejer ca. 150 gram hel.
Uden skal og sten ca. 100 gram.
|
2 |
|
Rødløg, pillet vægt2 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
1 |
bdt. |
Bredbladet persille, frisk1 bdt. Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
|
|
|
|
|
|
Karrysauce:
|
1 |
|
Rødløg, pillet vægt1 Rødløg, pillet vægt 1 almindeligt rødløg vejer ca. 100 gram pillet vægt
|
1 |
tsk. |
Karry1 tsk. Karry
|
|
|
Smør Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
| |
Sæt først kartoflerne over.
Blancher hele blade fra kålet. Giv rødtungefileterne lidt salt og peber. Rul fileterne ind i kålbladene. Lav ca. 6-8 ruller. Hæld vand og hvidvin i en gryde. Heri dampes de indrullede fileter i ca. 4-5 minutter. Væden skal gemmes til karrysaucen.
Kartoffel- og advocadokompot:
De forkogte kartofler, advocadoen samt 2 rødløg skæres i tern og sauteres på en hed pande i ca. 3-4 minutter. Tilsæt hakket bredbladet persille.
Karrysauce:
1 rødløg snittes i tern og svitses med karry i lidt smør på en pande. Væden fra fileterne tilsættes sammen med fløde. Smag til med salt og peber.
Evt. pasta som tilbehør.
|