Osso Buco i staniol
Hovedingrediens : Struds - Strudse Osso Buco Indsendt : Red : |
|
|
Læg osso buco stykkerne enkeltvis på et stykke stanniol.
Derpå lægges smør og grønsager på og til sidst krydres der inden at pakkerne lukkes i toppen, således at den holder på saften. Steges i ovnen i 1 ½ time ved 200 grader. Server pakkerne på et fad med ris til. Der er masser af saft og kraft i pakkerne til at hælde over risen. |
|
Opskriften er vist 17541 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne