Jule-Kanelsmåkager (fedtfattig)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Pauk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mandlerne hakkes fint, evt. i en minihakker/blender.
Æg og sukker piskes sammen. De andre ingredienser putter man forsigtigt i. Dejen hælder man i en pose, hvor man klipper en lille del af hjørnet af. Kagerne trykkes forsigtigt ud på en bageplade med bagepapir. (Pas på med at trykke for meget ud, da dejen stille og roligt vil flade ud, af sig selv. Tryk ca. det ud, der svarer til en teskes Bag dem ved 200 grader alm. ovn på næstøverste rille ca. 8 minutter til de tager farve i kanten. Tips: Tilføj evt. salt. men prøv lige at lave dem uden først. god fornøjelse, og god julebag. |
|
Opskriften er vist 32426 gange,
og udskrevet 965 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (157 stemmer) |
|
Kommentarer Lotte - 2021-03-01 14:25:27 Jeg puttede 3 tsk. ingefærpulver med top i, i stedet for støt kanel, og så gav jeg dem 15. min! Det fungerede fint :-) Missrefsgaard - 2010-11-21 14:17:18 Tilføjede 1 tsk friskrevet ingefær, 2 tsk vaniliesukker med top, 3 tsk kanel med top, et knivspis muskatnød og kun 50 g sukker. De blev super gode og smager af rigtig meget Chi - 2007-12-19 15:51:00 kom evt andre krydderier i også.. det er altid en løsning hvis man ikke synes det smager af så meget, det samme er en lille smule salt (som nævnt). ellers kan man sagtens skifte sukkeret ud med farin, det giver også lidt mere smag.. :) jeg vil gerne vide hvor tynde de bliver? Katrine - 2007-11-14 17:10:08 ikk' de bedste småkager men okejj:b GOD JUL og godt nytår... hehe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne