Lakrids-is
Indsendt af : johanne Indsendt : Red : |
|
|
den billigste flødeis fra netto tøer lidt op i varmen til den bliver dejlig blød og let at røre. Tyrkisk peber knuses med hammer (f.eks. i en lille frysepose) og røres ned i isen. Herefter stilles den næsten hjemmelavede is i fryseren et par timer (jo længere tid desto bedre lakridsis!) og så kan der serveres.
Tips: Prøv ikke at servere dette for englændere! De kan bare ik li det! |
|
Opskriften er vist 8620 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Miig - 2009-06-08 08:54:20 tøjer og herefter er stavet forkert... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne