Amerikansk lagkage 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Elisa Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 185974 gange,
og udskrevet 2901 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (76 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-07-12 10:28:16 det er nok en af de bedste kager der findes og en som alle kan lide.. har ikke oplevet nogle der ikke kunne lide den og den er efterspurgt hver eneste gang vi holder en kom sammen dag... creme fraiche er et must.. køb rigeligt...en sikker vinder Thomas Petersen - 2014-01-05 10:42:56 Super Lækker kage, som er super nem at lave... en rigtig kaloriebombe, Men uden creme fraiche er den næsten for sød, creme fraichen gir den lige de sidste gode pift der gør den til en nydelse at spise... hold øje at fyldet "Marengs" ikke blir brændt.. laver man større portioner skal det deles op i flere bradepander! Vi laver den til hver eneste fødselsdag og den er blevet ret populær i vores kreds. Tina W - 2012-02-27 23:19:39 Glemte lige at der er til mindst 20 pers. Med mindre det er et måltid man forventer.. ;o) Tina W - 2012-02-27 23:17:49 Alle der ikke har smagt den, bør give den en chance.. Den er bare SÅÅ lækker.. Og der er rigeligt fløde på da det bliver blandet med cremefraiche, og masser af frugt.. Så hvis du ikke er til en meget fed og sød lagkage, er den her lige noget for dig.. Jeg hakker altid en 1/2 pose mandler og vender i marengsen, da det også smager super lækkert og giver lidt knas.. Kan du kun lide smagen, men ikke gider knaset, så fin hak dem!! anonym - 2011-08-04 15:32:01 Utrolig lækker kage. Kan helt klart anbefales! Jeg synes at den er bedst med jordbær ovenpå. Og der er ihvertfald til mere end 6 portioner. Heidi - 2011-05-19 10:58:28 Super lækker lagkage, men at sige det er til 6 personer er da helt hen i vejret, lavede den til min mormors 90 års fødselsdag, bagte 2 kager/bradepander til 60 mennesker og havde næsten en hel i overskud.. Men fik helt vild meget positiv respons på den, kan varmt anbefales og netop cremfraichen sammen med piskefløden gør den lækker og let.. Helle - 2011-04-23 11:31:29 Det er en super kage. Har bl.a brugt den til festlige lejligheder, med stor succes. lisbeth - 2011-01-26 17:18:09 Det lyder som en god kage! hvor stor er den bradpande du bager den i? Camollemor - 2010-09-25 19:03:21 Kagen er nu lavet, og den var rigtig let, meget lækker kage. Den blev pyntet med ananas ringe, ferskner, jordbær og banan. Vil helt sikkert lave den igen. anonym - 2010-08-07 23:40:45 et lag nødderflager gør det ekstra ovenpå marengs'en.... får denne kage mindst 5 gange om året - den er så mums!!! anonym - 2010-04-16 08:29:38 En rigtig lækker kage! Creme fraichen i topfyldet er en rigtig god ide, da marengsbunden er rigtig sød, og creme fraichen opvejer det med sin syrlighed! Det er også en god ide med et mix af syrlige og søde frugter oven på kagen, så den ikke bliver for sød! Sissel - 2009-07-14 16:11:50 Det er en rigtig lækker kage, det at der er creamfreiche på gør at den ikke mærkes så tung! - Kan kun anbefale denne kage :D Tina - 2009-07-07 08:15:36 plejer at lave en lignende, men som 2 lagkagebunde hvorpå der er marengs, som lægges sammen med flødeskum imellem og evt friske jordbær el marmelade. anonym - 2009-04-24 13:04:42 Punktumer og kommaer er ikke på de rigtig steder Per - 2008-09-29 21:40:04 Du kan sagtens nøjes med at bruge piskefløde, og så er det godt at smøre et lag hindbærmarmelade ud på bunden inden flødeskummet kommes på. olgu - 2008-01-27 17:29:08 lyder lidt underlig med creamfreiche oven på en lagdkage.....ellers lyder den ok Mille - 2007-07-30 15:08:06 en rigtig dejlig kage... :P Camilla - 2007-05-07 15:24:59 Jeg synes ikke der er meget fløde på og hvad er ægge hvide og æggeblommer ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne