Pappa gryte privat oppskrift
Oprindelsesland : Norge Indsendt af : gard sandvig Indsendt : Red : |
|
|
Kjøttdeigen stekes lett i panne med litt olje og smør
deretter tas kjøttdeigen over i en jerngryte sammen med en liter vann tre buljongterninger og litt soyasaus
tomatene, maisen, oppskårede gullrøtter og poteter(kartofler) blandes med kjøttet i gryten løken skjæres i fire store biter og legges også oppi
krydres med salt pepper og oregano etter smak
gryten skal småkoke i 20 minutter og broccolbunter og store paprikabiter tas i tre fire minutter før servering
Tips: Matretten kan brukes både til hverdag og fest kjøttdeigen kan erstattes med kylling eller biffkjøtt kan serves med rugbrød til |
|
Opskriften er vist 6870 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Familien sandvig - 2011-11-15 15:16:51 Synes det er morsomt at oppskriften har kommet med i Kogeboken.dk. Dette er en klassisk hjemmelaget papparett, som aldri vil gå ut på dato. Egentlig best dagen etter den er laget, akkurat som fårikål er det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne