Hønsesalat -Hønsering
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Indsendt af : Beani Indsendt : Red : |
|
|
kød skæres i strimler på langs af kødtrådene
champignon skives og deles
asparges afdryppes skæres i strimler.
mayonnaise smages til med salt peber og sennep flødeskum blandes i fyldet blandes forsigtig i retten lægges ovenpå ananasringene serveres med et lunt flutes Tips: Strimlerne skal være så man kan smage kødet og i stedet for flødeskum kan bruges cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 22665 gange,
og udskrevet 819 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Anni, Wien - 2008-01-12 10:41:44 Hvor mange champignons, friske eller glas/dåse, skal der brugers????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne