Mælkefri grundsovs
Indsendt : |
|
|
Vand og rismel koges under jævnlig omrøring i 10 minutter.
Gryden tages af kogepladen og står i få minutter til evt., bundfald har løsnet sig.
Margarine og salt tilsættes og sovsen røres grundigt igennem med et piskeris, så hele grydens indhold kommer med og klumper undgås. Hvis man anvender lidt grovere rismel, kan det blive nødvendigt at blende, og i det hele taget vil sovsen blive mere lækker når der anvendes blender. Denne grundsovs kan krydres på mange måder, f.eks. med persille, purløg, hvidløg eller andre krydderurter. Ønskes sovs med champignon, asparges eller andre grønsager, koges de blot med, men skal ikke blendes. |
|
Opskriften er vist 6271 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne