Kartoffelsuppe med kalkunbacon
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kartofler i små firkanter. Skær porrer i ringe.
Steg først kalkunbacon sprødt i olien i en gryde. Tilsæt kartoffeltern og lad dem svitse med. Tilsæt porrer. Tilsæt vand og bouillonterning. Tilsæt timian salt og peber Lad suppen koge til kartoflerne er møre. Tilsæt derefter fromage frais og fløde og lad suppen simre i ti minutter. Tips: Suppen skal ikke blendes, men serveres som den er, med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 27430 gange,
og udskrevet 663 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer philip - 2008-01-04 23:12:55 jeg er lille og glæder mig til at smage den:-) Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig dejlig suppe. Jeg blende en del af suppen for at give den mere fylde. Det var godt og der var stadig kartoffelstykker i. Lav evt. dobbelt portion og gem til dagen efter eller frys ned til en dag hvor man har travlt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne