Kogning af rosenkål
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rosenkålene skylles, de grimme blade pilles af, skær stilken af og læg dem i kogende vand og kog ca. 10 minutter.
|
|
Opskriften er vist 158520 gange,
og udskrevet 697 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2022-03-02 17:27:39 Kom lidt eddike og sukker i vandet, så undgår man samgen af prut 😉 Vilhelm - 2016-09-25 17:54:51 10 minuttter?? Ah... det lyder godt nok meget lang tid længere end 2 minutter. Birthe - 2016-03-18 17:42:44 For at bevare den fine grønne farve tilsættes en anelse natron Linna - 2014-10-17 08:49:16 Husk at koge uden låg, så bibeholder de deres skønne grønne farve. Morten - 2011-09-09 15:47:36 Rosenkål - uden bitter smag Både sukker og kartoffel fjerner bitterhed. Rosenkål 1 stor kartoffel 50 Smør ½ tsk sukker Evt. krydderier (Basilikum, Hvidløj) Salt Rens rosenkålene (fjern yderblade og skær stilk af) Skræl kartoffel og skær i tern Tag en dyb pande og fyld denne, så rosenkålene vil være halvt dækkede. Kom kartoffeltern i vandet Bring vandet i kog. Tilsæt salt, sukker, smør og evt. krydderier Kom rosenkålene i Kog i 7-10 minutter efter smag. rosenkål - 2009-02-12 12:42:40 lige hvad jeg manglede,alm kogt rosenkål. Kunne ikke huske ,hvor lang tid. Dejligt Clara - 2005-01-01 01:01:01 Er lillebror ikke så tossed med rosenkål? Kog kålene med 1-2 spsk hvidvinseddike. Det tager den skarpe smag, uden at ødelægge kålen. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Tak for det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne