Skindstegt makrel med marineret kartoffelsalat
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at koge kartofler eller brug evt. kartofler fra dagen før.
Makrelfileter: Fileterne halveres og skindsiden ridses. Kom lidt olie på en meget hed pande og steg fileterne på skindsiden. Kryder med salt og peber. Fisken steges kun på skindsiden i ca. 4-5 min. indtil kødet er næsten helt gennemstegt. Tag fisken af panden og lad den hvile i ca. 3 min. Kartoffelsalat: Kartoflerne skæres i tern. Tomater skæres i kvarte, kernerne fjernes og kødet skæres i strimler. Rødløg hakkes fint. Hele pinjekerner og halvdelen af basilikumet, der hakkes fint, blandes i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Det hele vendes i olivenolie og krydres med salt og peber. Basilikum dressing: Creme fraiche og resten af basilikumet blendes med lidt salt og peber. Servér retten med flûte. |
|
Opskriften er vist 68838 gange,
og udskrevet 1218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne