Lasagne med laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Rens laksen for eventuelle ben. Skær fisken i 12 tynde skiver.
Bland den optøede spinat med løg, muskatnød, salt og peber. Del blandingen i 3 portioner. Læg lagvis i et smurt ovnfast fad (ca. 6 x 22 x 27 cm): 4 skiver laks, 4 lasagneplader, en portion spinatblanding og 1½ dl Mornaysauce. Gentag endnu 2 gange - slut med resten af Mornaysaucen. Drys ost over og bag lasagnen midt i ovnen. Lad den trække tildækket på køkkenbordet i ca. 10 min. Tips: I stedet for chalotteløg kan man bruge zittauerløg. Lasagnen kan også bages i 4 portionsforme (ca. 3 x 10 x 18 cm). Bag de 4 lasagner ca. ½ time ved 200°. |
|
Opskriften er vist 11902 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne