Fredags ruller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : moseand Indsendt : Red : |
|
|
del kålen og kog bladende knap møre.
snit porren fint
riv gulerødderne
bland farsen med porre gulerødder rasp æg soja ingefærd salt og peber tilsæt vand til farsen har en god konsistens gene lidt fast. læg kålbladende på et spækbræt fyld en spsk. fars midt på og pak bladet omkring farsen lav 6-8 stk. lav af resten af farsen til lign, frikadeller men læg en skive ost på vær og pak skinke omkring ca 6-8 stk. læk pakkerne i en bradepande /fad eller lignende kog vand og opløs de 2 bouillon terninger i 1/2 l. vandet hæld det over rullerne til ca 1/3 op gem resten kom rullerne i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min hæld skyen i en gryde tilsæt resten af bouillonen evt. lidt mere vand til sat endnu en terning (efter smag) kom lidt mælk i og ribsgele jævn med maizenamel. evt. kulør server med kartofler til velbekomme |
|
Opskriften er vist 30204 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne