Friturestegte fisk
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt : Red : |
|
|
Det hele undtaget æggehvider blandes godt sammen. Stilles koldt 1 time i køleskabet. Derefter blandes de stift piskede æggehvider forsigtigt i.
Smelt palminen i en tyk bundet gryde. Dyp fisken forsigtigt i dejen (skal dækkes helt af dej)kom dem forsigtigt i gryden,3-4 ad gangen. Brun dem ca 2 min på hver side til de er gyldne. Tag dem op læg dem på en bradepande, og kom dem i ovnen. Vigtigt (lågen skal stå på klem, må ikke lukkes da de bliver bløde).
Tilbehør: Kartofler - bønner - gulerødder - skalotteløg - bearnaisesovs. |
|
Opskriften er vist 9395 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne