Kasnocken

Kasnocken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2.5 dl.vand
1 æg
350 g.hvedemel
 
250 g.pinzgauer ost elleranden blød ost f.eks gorgonzola
5 g.smør
 salt
 peber
 lidtløg samt (purløg??) til at garnere med
 
Opskrift:
Rør mel, og vand, æg og lidt salt til en fast dej.

Tryk dejen gennem en nudeljern eller gnid gennem nudelsi i kogende vand med salt i. Kog dem ca 3 minutter. Tag dem op med en si og overhæld kort med koldt vand.

Varm smør i en dyb pande (ikke brun), vend bollerne deri steg med lidt salt og peber.

Efter ca 3 min vendes de i ost steg kraftigt så de brunes, tilsidst bringes panden til bordet og der drysses lidt purløg på.

Dertil serveres grøn salat.

Tips:

Kasnocken kan oversættes med ostenudler eller ostegnocchi (nudelklumper med ost).





karakterer:
Opskriften er vist 7310 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-02 12:18:23
Retten serveres i Østrig som hovedret garneret med rigelige mængder brunede løg og purløg. Dertil serveres en salat, brezel og weissbier.

  -   2008-03-25 21:10:59
Til Mary-Anne: Ja den er nok "tam" som hovedmåltid, men det er jo altså også "kun" tilbehør!! :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes at opskriften bliver lidt tam som hovedmåltid, så jeg tilsatte lidt bacontern uhmmmm