Kasnocken
Indsendt : |
|
|
Rør mel, og vand, æg og lidt salt til en fast dej.
Tryk dejen gennem en nudeljern eller gnid gennem nudelsi i kogende vand med salt i. Kog dem ca 3 minutter. Tag dem op med en si og overhæld kort med koldt vand. Varm smør i en dyb pande (ikke brun), vend bollerne deri steg med lidt salt og peber. Efter ca 3 min vendes de i ost steg kraftigt så de brunes, tilsidst bringes panden til bordet og der drysses lidt purløg på. Dertil serveres grøn salat. Tips: Kasnocken kan oversættes med ostenudler eller ostegnocchi (nudelklumper med ost). |
|
Opskriften er vist 7310 gange,
og udskrevet 88 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer TC - 2009-10-02 12:18:23 Retten serveres i Østrig som hovedret garneret med rigelige mængder brunede løg og purløg. Dertil serveres en salat, brezel og weissbier. spar - 2008-03-25 21:10:59 Til Mary-Anne: Ja den er nok "tam" som hovedmåltid, men det er jo altså også "kun" tilbehør!! :-) Mary-Anne - 2005-01-01 01:01:01 Jeg synes at opskriften bliver lidt tam som hovedmåltid, så jeg tilsatte lidt bacontern uhmmmm |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne