Skindstegt kuller med kartoffelbranade

Skindstegt kuller med kartoffelbranade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kuller filet
500 g.kartofler
150 g.smør
1 rødløg
0.5 bundtdild
0.5 bundtpersille
2 dl.hvidvin
 salt
 peber
300 g.blandede grøntsager (eks. asparges, løg, forårsløg, gulerod, pastinak)
 
Opskrift:
Kartoffelbranade:
Kartofler og grøntsager skæres i tern og koges møre i en gryde. Vandet hældes fra og det hele moses med et piskeris sammen med 100 g smør (mosen må gerne være lidt grov). Retten smages til med salt og peber.

Urte beurre blanc:
Rødløg, persille og dild hakkes fint. Hvidvinen kommes i en kasserolle og koges op, og urterne tilsættes. Efter et halvt minut tages kasserollen af blusset og lagen køles af i ca. 5 min. Herefter monteres 50 g smør og sovsen smages til med salt og peber.

Kuller:
Fileterne krydres med salt/peber og steges på skindsiden på en hed pande med olivenolie. Fileterne steges kun på skindsiden indtil kødet er næsten gennemstegt. Tag fileterne af panden og lad dem hvile lidt inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 11955 gange,
og udskrevet 279 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu