Skindstegt kuller med kartoffelbranade
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller Indsendt : Red : |
|
|
Kartoffelbranade:
Kartofler og grøntsager skæres i tern og koges møre i en gryde. Vandet hældes fra og det hele moses med et piskeris sammen med 100 g smør (mosen må gerne være lidt grov). Retten smages til med salt og peber. Urte beurre blanc: Rødløg, persille og dild hakkes fint. Hvidvinen kommes i en kasserolle og koges op, og urterne tilsættes. Efter et halvt minut tages kasserollen af blusset og lagen køles af i ca. 5 min. Herefter monteres 50 g smør og sovsen smages til med salt og peber. Kuller: Fileterne krydres med salt/peber og steges på skindsiden på en hed pande med olivenolie. Fileterne steges kun på skindsiden indtil kødet er næsten gennemstegt. Tag fileterne af panden og lad dem hvile lidt inden servering. |
|
Opskriften er vist 11955 gange,
og udskrevet 279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne