Porrer i safransauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt af : Mig Indsendt : Red : |
|
|
Fjern de grove stilke fra spinaten og skyl bladene til de er fri for evt. jord. Skær den øverste del af toppen af porrerne, skyl resten grundigt og skær dem i tynde ringe på 2-3 mm. Svits så porrerringene i en gryde i en spsk. smør, tilsæt safran og piskefløde og lad porrerne koge møre i ca. 10 minutter. Smag dem til med lidt salt og citronsaft.
|
|
Opskriften er vist 6180 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anette - 2009-04-28 12:01:03 hvor meget spinat? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne