Kirsebærrand
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : Red : |
|
|
Udblød husblasen i koldt vand, vrid vandet fra og smelt den i lidt af kirsebærsaften. Hæld resten af de syltede kirsebær i og kom blandingen op i en randform. Sæt den i køleskabet, til den er helt stiv, hvorefter den vendes ud på et fad og fyldes med is eller ris à la mande.
|
|
Opskriften er vist 12594 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Edith - 2007-09-13 22:38:25 prøv med råcrem til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne