Risengrød kogt på kokosmælk 02
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kokosmælk og vand bringes i kog.
Risene tilsættes og koges under omrøring til risene lige netop er møre - ca. 35 minutter.
Koges grøden for længe, kan konsistensen have en tendens til at blive lidt sej.
Grøden smages til med salt.
Serveres rygende varm med kanelsukker og evt. en "smørklat" af mælkefri margarine. |
|
Opskriften er vist 11670 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne