Æbler med honning og kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lee Indsendt : Red : |
|
|
put 3 spsk. honnig på en pande og opvarm den. skær æblerne ud i gode tynde skiver og læg dem på panden, steg dem til de er gylden brune, derefter drysser du dem med kanel og servere dem varme.
|
|
Opskriften er vist 14459 gange,
og udskrevet 117 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Camilla - 2020-03-07 16:26:50 Puttede 1 stor tsk honning til 2 æbler. Lige tilpas med sødmen. liveterskont - 2008-10-01 19:38:22 Smager ok - 2 æbler er dog lige i overkanten da det er mega sødt. Havde dog foretrukket at æblerne stadig var "hårde" når de er gylden brune, i stedet for at blive slattene. Måske det kan afhjælpes ved at lave et æble i 8 både. Selina - 2008-08-20 13:27:29 Smager godt. Og er hurtig og lave hvis man er lidt lækkefr sulten eller til en dessert. Det ville smage godt med noget vanilie creme eller flødeskum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne