Dampet ising med abrikos- og gulerodspuré
Hovedingrediens : FladFisk - Ising Indsendt : Red : |
|
|
Ising:
Abrikoser og gulerødder, der er forkogte, blendes til en puré. Fileterne krydres med salt og peber og et tyndt lagt af puréen smøres på hver filet. Fileterne rulles sammen og lægges i en tykbundet gryde. Tilsæt lidt vand evt. fiskebouillon, overdæk med folie og damp fileterne i ca. 4 min. Lys sennepssovs: Smør smeltes i en gryde, sukker og fløde tilsættes og reduceres til sovsen får en cremet konsistens. Gryden tages af blusset og dijonsennep røres ud i sovsen. Sovsen må ikke koge efter sennep’en er tilsat. Smag til med salt og peber. Servér retten med sæsonens grøntsag og nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 13941 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne