Karrysuppe med æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Norge Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingen koges i 1 1/2 liter vand tilsat salt og 1 rengjort løg i ca. 1 1/2 time.
Suppen skummes. Kyllingen renses for skind og ben hvorefter køddet skæres i mundrette bidder.
rosiner lægges i blød i lidt af suppen.
1 kop kokosmel ristes gyldenbrunt på en tør pande. hæld det i en serveringsskål, da det er garniture.
det store løg rengøres og skæres i 16 både hvorefter det svitses på en tør pande. Æblerne skrælles, skæres i 16 både (i alt 32 både) blancheres hurtigt i den endnu varme suppe. æblestykkere må ikke koges.
Karry (efter smag) svitses i smør hvorefter der tilsættes en spiskefuld mel og den halve liter mælk. Efter et hurtigt opkog hældes det i suppen.
Hvis man synes suppen trænger yderligere jævning kan man jævne med maizena. Løg, æbler og kylling tilsættes og står og trækker over svag varme til løg og æblestykker er møre.
Serveres med de udblødte rosiner og drysses med den ristede kokosmel + gode flutes
|
|
Opskriften er vist 18168 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne