Sommer-rababer-marengskage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt af : Johannes Berggreen Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret og sæt det til side. Hak mandlerne. Pisk æg, æggeblommer og sukker lyst og skummende. Tilsæt forsigtigt smørret. Sigt mel og bagepulver sammen og vend det i dejen. Derefter vendes mandlerne i.
Dejen hældes i et smurt fad. Kompotten fordeles over. Æggehviderne piskes stive og flormelis tilsættes. Pisk til det er sej masse. Fordel marengsen over kagen. Bages på nederste rille i 40-45 minutter ved 170 grader Tips: Når jeg bager den er den aldrig blevet helt gennembagt efter den angivne tid. Derfor er jeg begyndt at bage mandelbunden først i ca. 20 min, og derefter putte kompotten over. Derefter giver jeg den ca. 1 1/2 til 2 timer, men prøv jer frem. |
|
Opskriften er vist 8925 gange,
og udskrevet 228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne