Stjerneskud 04

Stjerneskud 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Entusiasten

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 rødspættefileter
4 skiverhvid hvedebrød
300 g.rejer
200 g.lakserogn
2 forårsløg
 laurbærblade
50 g.smør
 
 Panering:
 æg
 hvedemel
 rasp
 salt
 peber
 
 Dressing:
1 dl.ægte mayonnaise
1 dl.creme fraiche 18%
1 tsk.sød rød paprika
4 spsk.tomatkoncentrat
1 spsk.limesaft
2-4 fedfinthakkede hvidløg
10-12 hakkede cherrytomater
0.5 rød chili UDEN kerner
0.5 grøn chili UDEN kerner
 dild
 
 Pynt:
 dild
 friske limebåde
 
Opskrift:
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Smag til med tomatkoncentrat, paprika og limesaft. Skær tomaterne i fine tern, rens og hak/pres hvidløgene. Rens chilierne for kerner og hak dem fint. Rør det hele sammen. Forårsløg renses og skæres i tynde skiver. 4 rødspætterfileter rulles fra den brede ende mod spidsen og dampes ved svag varme i vand med et laurbærblad i 5-6 minutter. Paner to rødspættefileter ved først at vende dem i mel, så sammenpisket æg og til slut rasp med peber og salt. De steges på en pande i smør et par minutter på hver side til de er fint lysebrune og gennemstegte. Brødskiverne ristes og lægges på hver en tallerken. Placer nu en stegt fiskefillet og to dampede fiskeruller ovenpå brødskiven. Ovenpå lægges en stor skefuld dressing og der pyntes med rejer, hakkede forårsløg og en klat lakserogn ovenpå. Pynt med frisk dild og limebåde.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Stjerneskud

karakterer:
Opskriften er vist 27543 gange,
og udskrevet 737 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu