Gløggekstrakt - Gløgg ekstrakt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser koges med vand og en smule sukker ved svag varme i en 1/2 times tid.
Krydderierne kommes i et tætsluttende glas, og kogende vand kommes på, så det dækker. Det skal trække i et par dage, så er den klar til brug igen. Hvis den mister kraften, kan den koges op på ny. Gløggekstrakten skal opbevares i køleskab. Brug 1/4 l. af ekstrakten til en flaske rødvin eller saft. |
|
Opskriften er vist 30500 gange,
og udskrevet 997 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne