Indbagt mørksej i rispapir med selleri sauté
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
|
|
Indbagt mørksej i rispapir:
Fisken skæres i tommeltykke strimler og krydres med salt og peber. På et stk. rispapir eller filodej lægges skiftevis fiskestykker og krydderurter og det hele pakkes sammen til en ”forårsrulle”. Rispapir, bruges også til forårsruller og kan bla. købes i butikker med thai specialiteter. Filodej kan fås i de fleste supermarkeder. Bruges filodej, skal man bruge flere lag filodej. Pakkerne steges i olie på en pande i ca. 10 min. Vend rullerne løbende, så de bliver gyldne over det hele. Selleri sauté: Gulerødder, løg og sellerihoved skæres i tern og sauters på en pande med lidt olie i ca. 3-4 min. Tilsæt herefter fløden og kog retten ind til den får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Hak de grønne blade fra selleritoppen fint og drys det oven på retten inden servering. Serveres med ris eller nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 13131 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Grethe K - 2013-11-30 18:58:05 Dejlig ret. Jeg lavede den med filodej og kom en smule kinesisk soya i saucen Mette - 2011-11-09 15:56:16 Det er en rigtig lækker og velsmagende ret, der er meget nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne