Korsikansk kødsause
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Maren RK Indsendt : Red : |
|
|
Oksekød og løg brunes i en tør gryde (evt, Olie)
krydderier og tomatpuré tilsættes
vand og bouillon tilsættes og retten koger ca. 20 min.
retten jævnes til den ønskede konsistens
retten smages til med salt peber og hvidløg.
Retten serveres med kogt spaghetti, kartoffelmos eller løse ris alt efter eget ønske.
Tips: Skulle der blive en rest kødsauce tilbage kan den tilsættes rød peberfrugt i terninger og fyldes i udrullet butterdej som små pakker penslet med sammenpisket æg og bages i varmluftovn ved 200 grader i ca. 10-15 min. og bruges som " KOM HJEM FRA SKOLE MAD" evt. med en frisk grøn salat eller pastasalat. opskriften giver mange mennesker der ikke er vandt til at spise mad med mange krydderier mod på at prøve dette og mange børn elsker denne ret da den smager lidt af Pizza men er meget mere sund og fyldig. |
|
Opskriften er vist 8219 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne