Kallun med tomat, persille og borlottibønner

Kallun med tomat, persille og borlottibønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kallun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Kallun (spiserør)
 Hakket løg
 Skivet hvidløg
 Ekstra jomfruolivenolie
 Gulerod i tern
 Bladselleri i tern
1 nipchiliflager
 Hvidvin
 Borlottibønner
 Frisk timian
 Pressede tomater
 Passata
5 dl.hønsefond
 Salt
 Peber
 Parmesan
1 håndfuld frisk hakket persille
 
Opskrift:
Kog borlottibønnerne i en time. Skær kallun i 8 cm lange og 1 cm tykke stykker. Svits løg og hvidløg i olien. Tilsæt gulerod, bladselleri og chiliflager og rør godt rundt. Kom hvidvinen i og lad det koge ind. Nu kommes kallunen og bønnerne i sammen med resten af ingredienserne. Lad det simre i ½ times tid.





karakterer:
Opskriften er vist 10350 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu