Zebrasmåkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smuldr smørret i melet. Tilsæt sukker og del dejen i to lige store dele. Bland vaniljesukker i den en og kakao i den anden og saml hver dej hurtigt.
Tril hver dej i tre eller fire ensartede ruller så der er lige mange hvide og mørke ruller. Læg en hvid rulle og siden af en mørk og tryk dem let sammen. Gør det med alle rullerne og stabl dem oven på hinanden, så farverne ligger skiftevis. Stød til sidst den sammensatte dejrulle mod bordpladen indtil siderne bliver lige. Lad den hvile i køleskabet mindst en time eller natten over til den er fast og nem at skære. Skær i 3-4 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag zebrasmåkagerne midt i en 200 grader varm ovn i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 19362 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (129 stemmer) |
|
Kommentarer Simone fuglsnjerg - 2011-05-27 13:38:31 Nam nam anonym - 2009-09-25 17:12:16 Bland vaniljesukker i den en i en er der en fejl der skal stå ene anonym - 2008-10-20 17:07:02 Jeg hældte en lille smule mælk i, da dejen ellers ikke hænger sammen, synes jeg. Men ellers smager de super godt :-) anonym - 2008-08-20 13:18:48 kan det passe der ikke skal noget væske i ?? De to piger frå :::: - 2008-07-07 14:28:45 ¨Vi er to piger som elsker og bage, og denne småkage smager helt vidunderligt. så det er vores veninde småkage " kalder vi den :) " men vi spiser den som dej :P Der står ikke på opskriften der skal noget flydne i overhovedet ? kan det pase? vi plejer at proppe mælk i? det smager godt :D anonym - 2008-06-15 14:49:41 Jeg syndes denne her småkage er hel unik. Den smager så brand godt, så man næsten for rosenrøde kinder. anonym - 2007-11-09 17:21:43 de smager godt, hvis der er lige chokolade oven på.. anonymt - 2007-08-18 17:29:36 underlige |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne