Karolines æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Pisk de hele æg, sukker, vaniljesukker og kardemomme til en luftig æggesnaps.
Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen, skiftevis med smørret. Vend æbleternene i dejen.
Hæld derefter dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 liter) og bag den ved 175 gr. i ca. 55. min nederst i ovnen. Vend den ud på en bagerist og lad den afkøle. |
|
Opskriften er vist 22209 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne