Marokkocigarer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Marokko Indsendt af : Yasmin Indsendt : |
|
|
Ovnen forvarmes til 150 grader C.
Fyld: Svits køg blødt i olivenolie. Tilsæt okse- eller lammekød og mas det ud med en gaffel. Tilsæt krydderier. Steg det under omrøring med en træske i 10 min, eller til kødet er gennemstegt og uden klumper. Tilsæt persille. Pisk æggene let sammen og hæld dem over kødet. Kog under omrøring i 1-2 min. til det får en cremet konsistens. Tilsæt evt. flere krydderier, og lad fyldet køle af. Skær alle filopladerne i 3 lige store firkanter. Læg dem over hinanden og dæk med et fugtigt viskestykke. Et stykke filo pensles let med smeltet smør. Læg en tsk af fyldet langs en af de korte kanter. Fold kanten og sider sammen om fyldet og rul den som en cigar. Gentag dette med resten af filodejen. Læg cigarerne side ved side på en smurt bageplade. De pensles med smeltet smør og bages i 25-30 min, til de er gyldne. Serveres varme. Tips: Forberedelsestid: 40 min. Stege/bagetid: 25-30 min. til 20 personer ca. Perfekt som en lille forret med en lækker dip til, eller til en reception. |
|
Opskriften er vist 17780 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne