Hvidkålsfad med grøntsager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : monolog Indsendt : Red : |
|
|
smør et fad med margarine, kom den snittede hvidkål i bunden, kom grøntsagerne ovenpå. Dernæst kødsovsen og de skiveskårne kartofler. læg det hele i lag som en lagsange, og til sidst slut af med bachmel sovsen. Man kan strø lidt rasp oven på.
stil det i en forvarm ovn på ca 180 grader centius i ca 30 minutter.
Tips: istedet for alm revet ost kan man bruge noget blåskimmel ost dog i en mindre mængde. |
|
Opskriften er vist 10676 gange,
og udskrevet 362 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer annette christensen - 2014-03-24 19:00:12 Jeg tilsætter snackpeber og gulerøddder i stedet for kartofler og mornaysovs i stedet for bechamelsovsen, mums det er bare godt :-) Anja - 2009-01-12 19:33:52 En utrolig lækker ret... dog vil jeg sige så god som den er så er der kun til 3 personer :-) jeg kom gulerødder og peerfrugt i som ekstra grøntsager... :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne