Fine boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Tina Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i ½ dl vand. Smelt smøret og hæld det der efter i 1½ dl vand. røres sammen med æg salt og sukker og til sidst melet. ælt dejen til den er smidig og ikke klistrer.
Tips: Brug ikke for meget mel bollerne bliver mere lette og luftige hvis det er præcis 500 g. Ovn: 220 grader. Bagetid 12-15 min. |
|
Opskriften er vist 32614 gange,
og udskrevet 508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Jannie - 2016-10-30 14:18:47 De bedste boller, måske ikke så sunde men gode. Kan evt. Tilsætte rosiner eller chokolade anonym - 2012-11-17 11:32:29 God opskrift, jeg bruger den jævnlig. Hilsen Michael Rassmussen Kamilla - 2010-11-23 17:56:45 Jeg plejer at lade dejen hæve i 45 min. Forme bollerne og ligge dem på en bageplade m. bagepapir og lade dem hæve i yderligere 15-30min. Og så plejer jeg at pensle med æg ;) anja - 2009-09-09 14:15:39 ska den hæve.? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne