Schweizerpastiller 02
Indsendt af : mille Indsendt : |
|
|
pisk 1 1/2 - 2 spsk pasteuriseret æggehvide sammen med 125 g flormelis med en håndmikser, til det bliver til en sej masse. tilsæt to dråber pebermynteolie/essens. kom massen i en plastikpose/frysepose, klip et hul i hjørnet og tryk ca. 25 pastiller ud på et stykke bagepapir. sæt chokoladestykkerne på toppen af pastillerne før de stivner. lad pastillerne tørre nogen timer.
Tips: pebermynteoilen kan købes på urtegården eller specialkøbmanden |
|
Opskriften er vist 6375 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne