Birkeskage fra Israel
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Israel Indsendt af : Chamuda Indsendt : Red : |
|
|
birkes margarine sukker vand og citronsaft koges langsomt til alt er smeltet. Pisk æggehviderne meget stive med en lille smule sukker. Bland mel og bagepulver og rør væden i sammen med æggeblommerne fold æggehviderne i og kom dejen i en rund smurt form. Kagen bages ved 180 grader i ca 45 minutter. stik en strikkepind i for at se om den er gennembagt. Kag afkøles helt og opbevares i køleskabet
|
|
Opskriften er vist 10224 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2017-01-23 00:25:43 I skulle have sat et stort flot billede af kagen øverst på siden,det ville have set flot ud...tak for gode opskrifter ;-) anonym - 2016-01-04 12:25:14 er denne kage værd at tage med i skole? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne