Festtarteletter med røget laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks Indsendt : Red : |
|
|
Laksen skæres i strimler.
Østershatte ristes af og laksen tilsættes, fløde hældes på.
Kog fløden ned til den binder.
Tag panden af varmen og vend det plukkede kørvel i og smag til med olie.
Tarteletterne varmes let i ovnen ved 200grader C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres straks.
Pynt: Frisk kørvel. |
|
Opskriften er vist 28209 gange,
og udskrevet 850 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-09-10 13:43:27 man forstår ikke en dyt af det her!!!!!!!!! Julie - 2008-07-15 18:02:49 Med champignon i stedet for østershatte og persille i stedet for kørvel er de vildt lækre og gode som forret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne