Stegt skrubbefilet med løg-/fiskesennepssauce
Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Syltede tranebær:
Tranebærrene (evt. optøet frosne) bringes i kog i en lage af rørsukker, vand, saft og revet skal af citron samt salt. Lad tranebærrene koge i ca. 1 min., tag gryden af blusset, og lad de syltede bær trække så længe som muligt. Stegt skrubbefilet: Fileterne krydres med salt og peber, vendes i rugmel, og smørsteges på en pande i ca. 3 min. på hver side. Fileterne skal være gyldne. Løg-/fiskesennepssauce: Hæld fiskefond og hvidvinseddike i en gryde, og tilsæt løg skåret i strimler. Kog i ca. 5 min., indtil løgene er møre. Tilsæt fløde, og lad saucen koge ind, til konsistensen bliver cremet. Smag til med fiskesennep, salt og peber. servere retten med nye kartofler og en kold øl. |
|
Opskriften er vist 29609 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hans - 2008-01-01 02:14:49 Denne opskrift er kun printed pga sennepssovsen med loeg. Kan bruges med kogt torsk eller poched laks eller anden mild fisk. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne