Varm kyllinge tabbouleh

Varm kyllinge tabbouleh, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kiza

Indsendt :     

Ingredienser:
160 g.bulgur
600 g.kyllinge inderfilet (tyndt skivet)
2 fedknust hvidløg
1.5 dl.citronsaft
0.5 dl.olivenolie
250 g.cherrytomater (halverede)
4 forårsløg (groft snittet)
2 dl.groft hakket frisk bredbladet mynte
1 bdt.frisk persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
1. Kom bulguren i en lille skål og dæk med kogende vand. Lad stå i 15 minutter og dryp af. Pres så meget af væde fra med hænderne som muligt. 2. I mellemtiden, bland hvidløg, 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. olie i en mellemstor skål og tilsæt kødet; lad det stå i lagen i 5 minutter. 3. Opvarm 1 spsk. af olien i en wok eller en stor stegepande og steg kødet lidt ad gangen, indtil det er gyldent og gennemstegt. Krydr med lidt salt og peber. Tag op og hold varmt. 4. Kom bulgur, tomat og løg i wokken og steg indtil løgene er bløde. Tag af varmen og tilsæt kød, persille, mynte samt resten af citronsaft og olien og vend sammen.

Tips:

pr. portioner: 18,1 g fedt; 1836 kJ (439 kalorier) færdig på 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 10388 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-13 15:38:02
fin opskrift fra forlaget Globe - Kylling

  -   2011-04-05 19:59:48
Havde ikke lige alt der skulle i men selv med få "reguleringer" smager det skønt og er nemt/hurtigt at lave