Varm kyllinge tabbouleh
Hovedingrediens : Kylling - Kyllinginderfilet Indsendt af : Kiza Indsendt : |
|
|
1. Kom bulguren i en lille skål og dæk med kogende vand. Lad stå i 15 minutter og dryp af. Pres så meget af væde fra med hænderne som muligt.
2. I mellemtiden, bland hvidløg, 1 spsk. citronsaft, 1 spsk. olie i en mellemstor skål og tilsæt kødet; lad det stå i lagen i 5 minutter.
3. Opvarm 1 spsk. af olien i en wok eller en stor stegepande og steg kødet lidt ad gangen, indtil det er gyldent og gennemstegt. Krydr med lidt salt og peber. Tag op og hold varmt.
4. Kom bulgur, tomat og løg i wokken og steg indtil løgene er bløde. Tag af varmen og tilsæt kød, persille, mynte samt resten af citronsaft og olien og vend sammen.
Tips: pr. portioner: 18,1 g fedt; 1836 kJ (439 kalorier) færdig på 30 minutter. |
|
Opskriften er vist 10388 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-02-13 15:38:02 fin opskrift fra forlaget Globe - Kylling Dorthe F - 2011-04-05 19:59:48 Havde ikke lige alt der skulle i men selv med få "reguleringer" smager det skønt og er nemt/hurtigt at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne