Granatæblesorbet
Hovedingrediens : Frugt - Granatæble Indsendt : Red : |
|
|
Kog vand og sukker til en lage ca. 15 minutter. Tag lagen fra varmen og lad den blive kold.
Skær de 4 granatæbler midt igennem og pres saften af dem på en citronpresser. Si kernerne fra. Bland æblesaft og citronsaft i den kolde sukkerlage. Hæld det i en form og sæt det i fryseren og rør jævnligt i ismassen efter 1 times forløb. Når massen har en grødet konsistens tages isen ud af fryseren. Pisk æggehviderne stive og pisk flormelissen i. Bland det i den grødede ismasse. Lad sorbeten fryse yderligere 1½-2 timer. Skær det sidste granatæble midt igennem og tag kernerne ud med en ske. Fordel isen i høje glas og drys granatæbletern på. |
|
Opskriften er vist 19408 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2014-01-05 15:25:46 Hvor meget æblesaft? anonym - 2012-01-11 18:21:13 Spis dog granetæbler med vanilieflødeskum, rigtig skøn dessert Mehr - 2008-11-25 16:22:30 Der skal vel ikke vindruer i? Susanne Mogensen - 2008-01-18 14:28:05 Øhhhh. Hvorfor vindruer ??? Hvad skal de bruges til ??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne