Gløggessens - Gløgg essens
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne bringes i kog i ca. 4 timer til det er reduceret til det halve.
Herefter blander du i forholdet 1 del essens til 3 dele rødvin. Smag til med portvin og snaps efter temperament. Og med rosiner og mandler. Varm gløggen, uden at væsken kommer i kog. Lad den gerne stå og trække en halv times tid før servering. |
|
Opskriften er vist 20107 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer haweka12 - 2012-10-18 19:16:08 Der skalgodt nok drikkes igennem når der bliver 6 3/4 lITER ESSENS UD AF DIE INGREDIENSER |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne