CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave

CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Marie

Indsendt :      Red :
CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave, billede 4 CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave, billede 1 CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave, billede 2 CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

evt. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
smør og chokolade smeltes i vandbad (eller mikroovn) æg, sukker og mel blandes godt og chokolademassen hældes i.

Hældes i smurt meldrysset form og bages i 200 grader C. alm. ovn i ½ time (ikke længere, kagen skal være fugtig og blød indvendig.)

Tips:

en rigtig god dessertkage hvis man servere den lunken med en kugle vaniljeis. men kan spises døgnet rundt.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokoladekage

karakterer:
Opskriften er vist 168644 gange,
og udskrevet 3339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (162 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17683 (4210 kcal)
KJ pr. Pers. 2210 (526 kcal)
Vægt ialt 1100 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1607 KJ (382 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 19.7 gram
Kulhydrat 46.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-10-22 15:42:48
Jeg lade frosen hindbær i formen før dejen, så fik kagen en frisk smag. Vi nød den alle :)

  -   2017-01-26 19:44:56
rigtigt god kage spiste en hel kage til 20 personer kh mormor iris

  -   2016-03-03 15:10:08
Hvilken str form er der brugt ???

  -   2015-07-09 08:49:28
Super kage "fondant" som man siger i frankernes land lol - men sikken en masse kalorier, men pyt skal vaere saa lad det vaere - he he

  -   2015-02-24 21:49:57
Jeg har da virkelig aldrig bagt endsige smagt noget så lækkert.

  -   2014-02-15 14:23:18
Brug letsaltet smør så er det nok salt - men helt rigtigt lidt salt fremhævet smagen.

  -   2013-02-06 19:01:36
1000 tak for denne opskirft, men ville nok bruge en chokolade der var lidt mere bitter næste gang da den var meget sød med kun med 44 procent hellere 65/75, med al det sukker der er i.

  -   2012-12-04 12:57:29
tiden passer perfect den skal bare står lidt indtil den er kold så holder den sin faste form og mega lækker blød og så ikke give den få meget mere i ovnen

  -   2012-11-06 15:43:00
Den er god, men bagetiden passer ikke helt:)

  -   2012-10-15 14:09:04
Hvad er evt

  -   2012-06-24 00:05:39
Skal der ikke bagepulver i ???

  -   2012-03-22 13:09:47
den er mega lækker lavede den i hjemkunskab nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam

  -   2012-02-29 21:05:58
Der kan sagtens skæres ned til 200 gram sukker og 120 gram smør. Smager vidunderligt!!!

  -   2012-02-04 18:31:47
Shuft for en sholler kage, vi digger den maks... tak for det homie!

  -   2012-01-19 16:06:08
Mmm mega lækker kage den bedste:-)

  -   2011-12-23 14:21:58
mmmmmmmm tusind tak for at skrive denne ingrediens den smager herligt og jeg elsker den er vild med den så tusind tak

  -   2011-08-11 18:11:57
prøv med toms appelsinchokolade. det er bare alt for godt :)

  -   2011-06-09 15:06:22
Rigtig Rigtig go'!;D Smager ekstra godt varm og med lidt flormelis glasur(-; -Og rigtig nem! Vores skulle kun have Ca 21 minutter fordi den ikke var så høj..

  -   2011-05-14 15:42:34
hvor stor bliver kagen???

  -   2011-03-14 16:01:22
Super go kage!! Lige til jeg der skriver den skal have længer tid end der står i opskriften men det skal den altså IKKE for det er en FRANSK chokoladekage og de skal være rigtig bløde og næsten kun være halv bagt :D

  -   2010-09-24 09:25:15
hvor meget vanillesukker skal der i

  -   2010-07-17 21:06:16
prøv kagen, den er simpelthen god og let at lave... kan vrmt anbefales

  -   2010-04-10 20:00:46
en rigtig god kage. jeg har lige bagt den til min familie, og de syntes den smagte rigtig godt.

  -   2010-04-09 18:52:17
det er en soper lkæker kage og den første kage jag har bagt selv den smager super god hilsen mads fra sdr.stenerup

  -   2009-03-30 13:17:24
Jeg prøver at bage den med min farmor

  -   2008-04-13 14:44:15
Meget lækkert, men det kunne godt være der skulle være lidt salt i .. af den fineste slags. Det ville gøre den perfekt. Husk: ALTID salt!!! ellers har den ingen smag !

  -   2008-01-15 08:57:19
det er en lækker ret:)

  -   2006-12-12 21:06:19
Bagetiden er perfekt, hvis man vil have den til at være lidt blød indeni - og det er det bedste!

  -   2006-12-01 14:26:31
rigtig lækker kage, men den skal ihvertfald have 10-15 min mere end der står

  -   2005-01-01 01:01:01
Den var populær! Serverede den med lidt syltede blommer (6-8 store blommer skåret i tern og kogt 5 min. i en sukkerlage med ½ dl og 50 gr. sukker)

  -   2005-01-01 01:01:01
Suveræn!Virkelig lækker kage!

  -   2005-01-01 01:01:01
Suveræn god opskrift, ekstrem nem og tag så lige at knald noget 70 % Valrhone chokolade i. SUPER kage!

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor lang tid skal den bage

  -   2005-01-01 01:01:01
bagetiden passer ikke (: men de smager paradisisk !

  -   2005-01-01 01:01:01
den ser go' ud men jeg har ikke tid til at bage den (spise den hehe)