CHOKOLADEKAGE rigtig lækker og let at lave
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
smør og chokolade smeltes i vandbad (eller mikroovn) æg, sukker og mel blandes godt og chokolademassen hældes i.
Hældes i smurt meldrysset form og bages i 200 grader C. alm. ovn i ½ time (ikke længere, kagen skal være fugtig og blød indvendig.) Tips: en rigtig god dessertkage hvis man servere den lunken med en kugle vaniljeis. men kan spises døgnet rundt. |
|
Opskriften er vist 168727 gange,
og udskrevet 3339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (162 stemmer) |
|
Kommentarer Michaela - 2017-10-22 15:42:48 Jeg lade frosen hindbær i formen før dejen, så fik kagen en frisk smag. Vi nød den alle :) iris mormor - 2017-01-26 19:44:56 rigtigt god kage spiste en hel kage til 20 personer kh mormor iris Agnethe - 2016-03-03 15:10:08 Hvilken str form er der brugt ??? Marianne i Nice - 2015-07-09 08:49:28 Super kage "fondant" som man siger i frankernes land lol - men sikken en masse kalorier, men pyt skal vaere saa lad det vaere - he he Guldsen - 2015-02-24 21:49:57 Jeg har da virkelig aldrig bagt endsige smagt noget så lækkert. Marianne i Nice - 2014-02-15 14:23:18 Brug letsaltet smør så er det nok salt - men helt rigtigt lidt salt fremhævet smagen. Marianne i Nice - 2013-02-06 19:01:36 1000 tak for denne opskirft, men ville nok bruge en chokolade der var lidt mere bitter næste gang da den var meget sød med kun med 44 procent hellere 65/75, med al det sukker der er i. anonym - 2012-12-04 12:57:29 tiden passer perfect den skal bare står lidt indtil den er kold så holder den sin faste form og mega lækker blød og så ikke give den få meget mere i ovnen Lærke. - 2012-11-06 15:43:00 Den er god, men bagetiden passer ikke helt:) anonym - 2012-10-15 14:09:04 Hvad er evt anonym - 2012-06-24 00:05:39 Skal der ikke bagepulver i ??? www.sct-joseph-nyk.dk - 2012-03-22 13:09:47 den er mega lækker lavede den i hjemkunskab nam nam nam nam nam nam nam nam nam nam anonym - 2012-02-29 21:05:58 Der kan sagtens skæres ned til 200 gram sukker og 120 gram smør. Smager vidunderligt!!! kenneth - 2012-02-04 18:31:47 Shuft for en sholler kage, vi digger den maks... tak for det homie! Stine - 2012-01-19 16:06:08 Mmm mega lækker kage den bedste:-) vanessa gashi - 2011-12-23 14:21:58 mmmmmmmm tusind tak for at skrive denne ingrediens den smager herligt og jeg elsker den er vild med den så tusind tak karina - 2011-08-11 18:11:57 prøv med toms appelsinchokolade. det er bare alt for godt :) Sarah&Klara - 2011-06-09 15:06:22 Rigtig Rigtig go'!;D Smager ekstra godt varm og med lidt flormelis glasur(-; -Og rigtig nem! Vores skulle kun have Ca 21 minutter fordi den ikke var så høj.. den lille bage tøs - 2011-05-14 15:42:34 hvor stor bliver kagen??? Emma - 2011-03-14 16:01:22 Super go kage!! Lige til jeg der skriver den skal have længer tid end der står i opskriften men det skal den altså IKKE for det er en FRANSK chokoladekage og de skal være rigtig bløde og næsten kun være halv bagt :D Soft-ice - 2010-09-24 09:25:15 hvor meget vanillesukker skal der i sobia - 2010-07-17 21:06:16 prøv kagen, den er simpelthen god og let at lave... kan vrmt anbefales Maryam - 2010-04-10 20:00:46 en rigtig god kage. jeg har lige bagt den til min familie, og de syntes den smagte rigtig godt. mads 10 år - 2010-04-09 18:52:17 det er en soper lkæker kage og den første kage jag har bagt selv den smager super god hilsen mads fra sdr.stenerup Malene - 2009-03-30 13:17:24 Jeg prøver at bage den med min farmor Kokkehuset - 2008-04-13 14:44:15 Meget lækkert, men det kunne godt være der skulle være lidt salt i .. af den fineste slags. Det ville gøre den perfekt. Husk: ALTID salt!!! ellers har den ingen smag ! Emma - 2008-01-15 08:57:19 det er en lækker ret:) Stine - 2006-12-12 21:06:19 Bagetiden er perfekt, hvis man vil have den til at være lidt blød indeni - og det er det bedste! Louisa - 2006-12-01 14:26:31 rigtig lækker kage, men den skal ihvertfald have 10-15 min mere end der står Susse - 2005-01-01 01:01:01 Den var populær! Serverede den med lidt syltede blommer (6-8 store blommer skåret i tern og kogt 5 min. i en sukkerlage med ½ dl og 50 gr. sukker) Cath & Nicklas - 2005-01-01 01:01:01 Suveræn!Virkelig lækker kage! Wagner - 2005-01-01 01:01:01 Suveræn god opskrift, ekstrem nem og tag så lige at knald noget 70 % Valrhone chokolade i. SUPER kage! joni - 2005-01-01 01:01:01 hvor lang tid skal den bage søgaard - 2005-01-01 01:01:01 bagetiden passer ikke (: men de smager paradisisk ! Åsa - 2005-01-01 01:01:01 den ser go' ud men jeg har ikke tid til at bage den (spise den hehe) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne