Mager æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
æblerne skrælles og skæres i tynde skiver ligges i bunden af bradepande/ ildfast fad
æg og sukker piskes meget - alle de tørre ingredienser tilsættes og til sidst mælken
dejen hældes over æblerne og bager ca. 1 time ved 185-200 grader
Tips: der kan serveres et magert surmælksprodukt til smagt til med vanilje og evt. sukker eller sødestof |
|
Opskriften er vist 16410 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anja - 2005-01-01 01:01:01 den er ok, men man skal kun ha en portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne