Hvedbrød (søsterkage) til kaffe
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : angry_dragon Indsendt : Red : |
|
|
3 Æg røres med 125 gr sukker og lidt stødt kardemme. deri røres 2 1/4 dl svagt lunken mælk, hvori er opløst 40 gr pressegær, 125 gr koldt smør arbejdes efterhaanden ind i dejgen, samen med ½kg hvedmel. djgen sætes straks i en form, som er smurt med smør, og sættes til stærk hævnng. den bages i en lille time. skulde den gøre tegn il t blive lidt fo mørk, lægges et stykke hvidt papir derover. (anbefales.)
|
|
Opskriften er vist 5203 gange,
og udskrevet 85 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne