Hvedbrød (søsterkage) til kaffe

Hvedbrød (søsterkage) til kaffe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : angry_dragon

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 Æg
125 g.sukker
 lidtstødt kardemomme
2.25 dl.mælk
40 g.pressegær
125 g.smør
500 g.hvedemel
 
Opskrift:
3 Æg røres med 125 gr sukker og lidt stødt kardemme. deri røres 2 1/4 dl svagt lunken mælk, hvori er opløst 40 gr pressegær, 125 gr koldt smør arbejdes efterhaanden ind i dejgen, samen med ½kg hvedmel. djgen sætes straks i en form, som er smurt med smør, og sættes til stærk hævnng. den bages i en lille time. skulde den gøre tegn il t blive lidt fo mørk, lægges et stykke hvidt papir derover. (anbefales.)





karakterer:
Opskriften er vist 5203 gange,
og udskrevet 85 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu