Herregryde
Hovedingrediens : Struds - Strudsehals Indsendt : |
|
|
Halsstykkerne brunes i en tykbundet gryde, og der krydres med salt, peber og timian. Hæld vand ved til kødet er dækket, og vedlæg et par laurbærblade.
Skær gulerødder og løg groft og put dem i gryden. Lad retten simre i 1 ½ - 2 timer. Saften kan koges ind og tilsættes lidt fløde og kulør efter behag. Server ris eller kartofter til. |
|
Opskriften er vist 32289 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne