Daim is (meget nem)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Daim Indsendt af : Marie Louise Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Æggehvider og sukker piskes til en luftig æggesnaps.
Derefter blandes mandlerne i massen.
Bunden kommes i en smurt springform og bages ved 150 grader i 90 min.
Is:
I en skål piskes fløden til flødeskum. I en anden skål piskes æg og siukker til æggesnaps.
Flødeskummen hældes forsigtigt over i æggesnapsen.
Derefter hældes kaffen forsigtigt i og blandes med massen.
Til sidst kommes Daimen i.
Isen hældes over bunden, når denne er kold, og sættes i fryseren.
Tips: Det gode ved denne is er at den kan "passe" sig selv. Den kan stå i fryseren uden man behøver at røre i den. OBS! OBS! OBS! Det kan være en fordel at vente med at putte daimstykkerne, til isen har været i fryseren et par timer. Ellers kan Daim stykkerne finde på at synke til bunds! |
|
Opskriften er vist 30437 gange,
og udskrevet 1061 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (38 stemmer) |
|
Kommentarer is - 2012-04-03 13:30:34 nam nam maget lækker :) Chris - 2009-05-19 15:12:46 Man kan også undlade kaffe og daim, og istedet for tilsætte baily MorTil3 - 2009-03-12 13:24:25 virkelig virkelig lækker.. Og så er den tilmed super let at lave, den er virkelig blevet hele familiens nye ynglings dessert 0",) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne